Forside

Domain Insight

Hvis du gerne vil se mere
så opret dig til højre »»


Det er altså GRATIS!

1.207.687 overvågede domæner

FAQ

Hvad er målet med siden?

Domaininsight.dk skal være et værktøj til såvel professionelle SEO, almene lægfolk og privatpersoner til at skaffe så meget viden om et eller flere domæner - samlet på eet sted uden så meget zigzag for at skaffe informationerne.

Så vidt muligt hentes data ned fra de enkelte services, eller der linkes direkte til informationen - så man slipper for at indtaste informationen igen og igen for at få detaljerne.

Domaininsight.dk er også en ekstra service til Webmaster og folk der er interesseret i at overvåge domæner og skynde sig at købe dem - når de bliver forældet, folk glemmer at betale dem eller ganske simpelt ikke gider at have domænet mere.

Denne service er en vidensdatabase med danske domæner - der forhåbentlig kan blive til en voksende forretning for mange danskere.

En eller anden person går måske og glæder sig til at domænenavnet domæne.dk bliver ledigt, fordi det passer lige ind i denne persons forretningskoncept.

Målet er at enhver kan tilføje en overvågning på et domæne efter eget valg, og få tilsendt en e-mail så snart der sker ændringer med domænet.

Det er desuden muligt at overvåge sine egne (eller andres) Google Pagerank - gemme alle de URL man måtte ønske at checke - samt søge efter om der er kommet ændringer til den Pagerank - med et enkelt klik - vil man få de nye PR på samtlige af ens egne URL's i databasen

Hvor kommer data fra?

Domaininsight.dk henter sine data omkring domæner fra dk-hostmaster.dk's WHOIS - samt andre offentlige tilgængelige steder (hvor man indtaster domænenavnet i et søgefelt, og udtrækker data om dette).

Disse informationer er i forvejen offentlig tilgængelige blandt andet på en søgning - eksempelvis Google.dk

Jeg vil have slettet mit domæne i databasen

Domaininsight.dk har ingen person kritiske informationer i databasen. Der gemmes udelukkende følgende detaljer om domæner:

Info om domæner:
Navn
Registerings dato
Udløbs dato
Slettet dato (Hvis slettet)
Registrantens id
Page Rank
Links inbound
Traffic rang

Domaininsight.dk sletter derfor ikke domæner fra databasen.

Denne side bruger cookies. Gnask Gnask.

Netradio Danmark · Webradio France · Webradio Deutschland · Webradio