Forside

Domain Insight

Hvis du gerne vil se mere
så opret dig til højre »»


Det er altså GRATIS!

1.207.687 overvågede domæner

Slettede domæner (Maksimalt 25) for idag 17. januar 2021


-

af i alt 185.014 slettede domæner


Tips til brug af informationer »
Tip: Vil du sortere i flere kolonner ad gangen, så hold SHIFT nede og klik på to eller flere kolonner - eks. Udløbet og PR.

NB: Eftersom du ikke er registreret (det er gratis) og ikke er logget på, kan du kun se de seneste 25 slettede domæner (og kun for i dag), og du kan heller ikke sortere i resultaterne (Få vist dem med PR osv).

Visse domæner er skjult når du ikke er logget på. (Det vil sige de domæner der har over en vis værdi).
Domænenavn Registreret Udløbet Alder Slettet PR Links Trafikrang Tools Bestil

Dette tal skal helst være så LAVT som muligt.

Du bør klikke Alexa linket, og lige se om det er det samme domænenavn der er angivet inde under Alexa's informationer. Oftest kan et "noname" domæne godt få en meget høj pagerank og derved Alexa Trafic rang, og links ved at lave et 301 redirect til eksempelvis www.dr.dk

Alexa trafik rang kan meget vel være historisk fra da domænet var aktivt.

Tips til brug af disse slettede domæner

Domænerne opdateres løbende, der står mindst fire servere og kontinuerligt checker om domænerne er slettet, om de er opkøbt igen, hvilken pagerank de har når de slettes og hvor de ligger i Alexa.

Hvis et domæne er interessant for dig, kan det være en fordel for dig at undersøge lidt om det har mange inbound links, og der er Alexa Links en lille indikator, men du kan dog ikke forvente ret meget ud af det. Alexa Links skyder altid meget lavt i forhold til hvor mange links der egentlig er. Så dobbeltcheck informationerne.

En måde at checke Alexa informationerne på er ved at klikke OSE (Open Site Explorer) linket, og læse mere om domænet

Du kan klikke Archive.org og se om domænet har været aktivt i mange år, mange SEO folk hælder til at et gammelt domæne fra f.eks. 1995 er bedre end et ungt domæne fra 2012.

Du kan også klikke og checke om domænet er i DMOZ og se om det har en eksisterende side i Google Cache (Det er dog sjældent).

Denne side bruger cookies. Gnask Gnask.

Netradio Danmark · Webradio France · Webradio Deutschland · Webradio